Ik ben Evelyn Beenders, vitaloog® en ben de trotse en gedreven dame achter Relaxatwork.

Mijn missie is om meer positiviteit in de wereld te brengen!

Als vitaloog® maak ik uw organistatie tot een organisatie met WOW-factor waar medewerkers met veel plezier en energie werken!

Op strategisch, tactisch en operationeel niveau maak ik creatieve en inspirerende maatwerkoplossingen voor uitdagingen op het gebied van vitaliteitsmanagement en duurzame inzetbaarheid. 

Medewerkers zullen positiever worden, zich gewaardeerd voelen, minder verzuimen, efficiënter werken en de organisatie minder snel verlaten.

Een positieve werksfeer verhoogt de vitaltiteit van medewerkers en daarmee ook de vitaliteit van de organisatie waarin zij werkzaam zijn.

14 jaar ben ik werkzaam geweest in het bankwezen. In 2008 maakte ik voor het eerst kennis met een stoel- en ontspanningsmassage. 
Een wens ontstond om zelf stoelmassages te geven, een eigen bedrijf te starten en mensen te laten ervaren wat ik zelf mocht ontvangen: innerlijke rust en ontspanning. "Het mooiste cadeau vind ik altijd wanneer je tijdens een stoelmassage aan de ademhaling merkt, dat de medewerker bewust probeert af te schakelen!"

 

Inmiddels zijn de diensten van Relaxatwork allen gericht op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en vitalisering van de organisatie. Relaxatwork ondersteunt organisaties bij eenmalige vitaliteitsprogramma's, vitaliteitstrajecten en/of een duurzaam vitaliteitsbeleid.

Tevens ben ik stresscounselor dat een waardevolle aanvulling is tijdens het geven en verzorgen van diverse workshops. Met mijn positieve instelling wil ik mensen heel graag inspireren en handvatten geven om zelf de regie in eigen handen te nemen en hen te laten ervaren dat zij zelf invloed hebben op hun eigen gezondheid en vitaliteit.Sinds ik met heel veel passie mijn werk doe, voel ik me veel vitaler.

 

"Het mooiste cadeau vind ik altijd wanneer je tijdens een stoelmassage aan de ademhaling merkt, dat de medewerker bewust probeert af te schakelen!"

DOING GOOD
Relaxatwork heeft als motto: wat je uitzendt, krijg je veelvuldig terug! Het goede doel dat ik financieel steun, is WIJ ZIJN MIND dat wetenschappelijk onderzoek en zorgprojecten financiert, met als doel : nieuwe en betere behandelmethoden mogelijk maken voor mensen met psychische problemen, met name ook jongeren.
Als u een bedrag kunt missen en als u ook wilt geven met uw hart, kijk dan op: https://steun.wijzijnmind.nl/webdonatie_wijzijnmind

Op 9 mei 2017 heeft Relaxatwork deelgenomen aan de maatschappelijke Beursvloer "Parkstad aan Zet" en heeft een aantal diensten gratis beschikbaar gesteld aan maatschappelijke organisaties.

Daarnaast draag ik alle mantelzorgers een warm hart toe. Zij staan vaak dag en nacht klaar voor een hulpbehoevend persoon. Het geeft mij veel voldoening iets voor hen te kunnen betekenen. 

Middels het organiseren van Mantelzorgdagen, bied ik mantelzorgers een dag waarop zij zélf eens alle aandacht krijgen en hun zorgen even kunnen vergeten!  Deze dag staat in het teken van ont-Zorgen, ont-Moeten en ont-Haasten!

Ook verzorg ik workshops "Hoe blijf ik als mantelzorger vitaal?", waarbij zij tools aangereikt krijgen om minder stress te ervaren.
 

Kijk voor meer informatie op: 

www.mantelzorgervitaal.nl

Over Relaxatwork

CONTACTGEGEVENS:

St. Joosterweg 43

6102 GA  ECHT

Tel: 06 12791709

E-mail: info@relaxatwork.nl

TouchProⓇ Europe licentienummer: 117521

SPHBO-registratienummer: 143284-140583

KVK-nr: 50973371

BTW: NL001816476B72

PARTNERS:

NPDI

(Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid) 

TNO   

Privacyreglement    

Algemene Voorwaarden

Cookieverklaring

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2019 Relaxatwork  | Design Creative Impact Point