Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage is een preventieve drukpuntmassage van 20 minuten, die over de kleding heen wordt gegeven op een hiervoor speciaal ontwikkelde stoel.

Er wordt vooral gewerkt op de lichaamszones die door het werk het zwaarst worden belast. Hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en heupen worden door een gekwalificeerde masseur behandeld.

"Voorkomen is beter dan genezen!!"

Een stoelmassage is in principe preventief bedoeld, maar er kunnen ook klachtgerichte stoelmassages gegeven worden.

 

Relaxatwork werkt met een landelijk team van professionele en ervaren masseurs en verzorgt stoelmassages op iedere locatie in Nederland.
Kwalitatief hoogwaardig opgeleide stoelmasseurs, die allen licentiehouder zijn van TouchPro Europe®, komen naar uw organisatie!
Ervaar zelf de persoonlijke en warme benadering van de stoelmasseurs. Uw medewerkers worden met zorg en aandacht gemasseerd.

Bekijk deze impressie van een stoelmassage

Mogelijkheden Stoelmassage

Er zijn talloze redenen om uw medewerkers een stoelmassage aan te bieden:

Als extraatje
Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid, secretaressedag, dag van de verpleging, eindejaar, de opening of het jubileum van uw bedrijf, een prestatie die een extraatje verdient? Een stoelmassage valt bij alle medewerkers in goede aarde.

Tijdens piekperiodes
In elke organisatie is er wel eens een moment dat iedereen een tandje moet bijzetten. Niemand kan de hele dag geconcentreerd doorwerken. Een stoelmassage, een kwartiertje echt ontspannen en de batterijen opladen, is op zo'n moment zinvol en efficiënt.


Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat men na een stoelmassage opnieuw alerter en geconcentreerder aan het werk kan.

Als stresspreventie en vermindering ziekteverzuim
Stoelmassage kan ook structureler worden aangeboden. In al 3-4 maanden tijd is er merkbaar resultaat met betrekking tot klachten, ontspanning en energieniveau!

"Met stoelmassages van Relaxatwork zit u altijd goed!"

Een stoelmassage is een echte pauze.

Iedereen neemt gedurende een werkdag af en toe een pauze voor een koffie, sigaret, een babbeltje. Met stoelmassages biedt u uw medewerkers een GEZONDE BREAK!

Het is bewezen dat investeren in het welbevinden van werknemers zich ruimschoots terugbetaalt:

  • De aan arbeid en houdinggerelateerde fysieke en mentale klachten verminderen of verdwijnen.

  • De werknemer voelt zich gewaardeerd en is hierdoor bereid meer energie en tijd te investeren in zijn werk.
     

Kortom: Het structureel aanbieden van stoelmassage verhoogt zowel de mentale als fysieke vitaliteit van medewerkers!!

Tevens zal uw ziekteverzuim gegarandeerd dalen!

Als eventmassage
Stoelmassage: een gewilde publiekstrekker tijdens uw indoor- of outdoor-evenement!

Door het aanbieden van stoelmassages tijdens een beurs, congres, festival, opening, open dag of bedrijfsfeest bewerkstelligt u een blikvanger tijdens uw indoor- of outdoor-evenement!
Creëer extra aandacht in en rond uw stand, geef een extra dimensie aan de totale sfeer en verwen uw gasten met de luxe van een ontspannende stoelmassage!

Onderzoeksresultaten

Het effect van stoelmassages werd ook wetenschappelijk bewezen door de universiteiten van Miami en Maastricht.
De resultaten in Miami waren verbluffend: er werd overduidelijk bewezen dat stoelmassage de alertheid verhoogt. Wiskundige berekeningen worden sneller en accurater uitgevoerd. Angstgevoelens, depressiescores en jobstress dalen merkbaar. Bovendien blijkt uit deze resultaten duidelijk dat het repetitieve effect van een stoelmassage, de positieve invloed van de stoelmassage verhoogt.

Ook uit onderzoek van de Universiteit van Maastricht blijkt dat het regelmatig ontvangen van stoelmassages, positieve effecten heeft op de fysieke gesteldheid en psychische vermoeidheid.

Fiscale aspecten

Op grond van de Arbeidsomstandighedenwet 1998 bent u als werkgever verplicht een zo goed mogelijk arbeidsomstandigheden- en ziekteverzuimbeleid uit te voeren. Dit kan op meerdere manieren worden ingevuld. Stoelmassages aanbieden is één van de mogelijkheden waarvan dikwijls gebruik wordt gemaakt.

Werkkostenregeling (WKR)

De vrije ruimte over uw fiscale loon tot en met

€ 400.000 is in 2020 en 2021 verhoogd van 1,7% naar 3%. Dit biedt u, als u daarvoor de financiële ruimte hebt, de mogelijkheid om uw werknemers in deze moeilijke tijd extra tegemoet te komen, bijvoorbeeld met een bloemetje of een cadeaubon. En dat kan tegelijk sectoren helpen die getroffen zijn door de crisis.

Over het bedrag van de loonsom boven € 400.000 blijft de vrije ruimte in 2021 1,18%.

 

Daarnaast is geen loonbelasting verschuldigd als een verstrekking door de fiscus is vrijgesteld, of op nihil wordt gewaardeerd. 

De belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. Stoelmassages maken deel uit van de investeringen die door de belastingdienst worden gestimuleerd. Zij worden gezien als Arbovoorziening en zijn derhalve gericht vrijgesteld!

Voorzieningen op de werkplek die rechtstreeks voortvloeien uit het Arbobeleid, hebben daardoor geen invloed op de algemene vrijstelling van 3% tot een fiscaal loon van € 400.000 en 1,18% daarboven (2021).
Dit betekent dat de stoelmassages, mits er aan de voorwaarden van de belastingdienst wordt voldaan, onbeperkt kunnen worden verstrekt aan medewerkers!

Stoelmassges kunnen onbeperkt worden verstrekt aan medewerkers!

Kosten

Stoelmassage bedrijven

Vraag een maatwerkofferte aan.
Het tarief is afhankelijk van het aantal medewerkers en de frequentie dat zij een stoelmassage ontvangen.

Gratis stoelmassage
Denkt u erover om stoelmassage in uw organisatie te introduceren, maar wilt u ook eerst zelf ervaren wat een stoelmassage is?
Belt u dan voor een gratis demonstratie voor 4 personen.

Na een geheel vrijblijvende kennismakingsafspraak zullen de gratis stoelmassages op locatie aangeboden worden.

VRAAG EEN GRATIS DEMO AAN

 
 
 
 

CONTACTGEGEVENS:

St. Joosterweg 43

6102 GA  ECHT

Tel: 06 12791709

E-mail: info@relaxatwork.nl

TouchProⓇ Europe licentienummer: 117521

SPHBO-registratienummer: 143284-140583

KVK-nr: 50973371

BTW: NL001816476B72

PARTNERS:

NPDI

(Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid) 

TNO   

Privacyreglement    

Algemene Voorwaarden

Cookieverklaring

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

© 2019 Relaxatwork  | Design Creative Impact Point