Relaxatwork & Charity

We leven in een wereld waar veel verlangd wordt van mensen. Op het werk, in de privésfeer, in het onderhouden van onze sociale verplichtingen en contacten.
Veel mensen ervaren hierdoor negatieve stress, hetgeen de geestelijke gemoedstoestand aardig kan aantasten. Dit kan ertoe leiden dat mensen zowel geestelijk als lichamelijk minder vitaal kunnen worden.

Met heel veel passie en gedrevenheid zet ik me in mijn werk in voor mensen met stressklachten en verricht ik allerlei activiteiten om mensen vitaler te maken of te houden. Dit alles met 1 doel: meer positivisme creëren, want een positieve instelling hebben en nastreven, maakt een leven zóveel gemakkelijker.
Juist dáárom is de donatie aan Mind voor mij belangrijk. Ik wil dat mensen met mentale gezondheidsklachten het zonnetje weer zien schijnen in hun leven en weer een glimlach kunnen vertonen op hun gezicht. En dat zij opnieuw de energie en passie vinden om er weer voor te gaan!

Kortom, weer positief in het leven staan!

Relaxatwork doneert daarom regelmatig aan het Fonds Psychische Gezondheid, dat wetenschappelijke onderzoek en zorgprojecten financiert.
Zij willen mensen met psychische problemen en hun naasten uitzicht bieden op een beter leven.
Als u een bedrag kunt missen en als u ook wilt geven met uw hart, kijk dan op: www.wijzijnMIND.nl

Samen kunnen we meer positiviteit creëren in de wereld!

Ook draag ik een warm hart toe aan alle mantelzorgers. Zij staan vaak dag en nacht klaar voor een hulpbehoevende ouder, partner, kind, buurman of vriend.

Zie ook mijn website MantelzorgerVitaal voor mijn inzet voor mantelzorgers, die ik een heel warm hart toedraag.