Reviews en klanten

Reviews

Miranda Heemels, HRM Adviseur

De afgelopen drie maanden hebben onze collega’s gebruik mogen maken van stoelmassages van Relaxatwork.
Gedurende de werkdag op zowel onze kantoren als diverse bouwplaatsen en de locaties van Smeets Vastgoedservice in Geleen en Heerlen waren zij in de gelegenheid om 20 minuten van een stoelmassage te genieten en helemaal tot rust te komen. Onze collega’s hebben massaal gebruik gemaakt van de stoelmassages en hier met positieve reacties op gereageerd.

We willen de vitaliteit en gezondheid van onze collega’s blijven stimuleren omdat duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van onze medewerkers enorm belangrijk is!
We gaan de succesvolle pilot verlengen voor 3 maanden.

Marja van Ooststroom, Lead Duurzame Inzetbaarheid

Bij Eneco hebben we in oktober 2023 een FIT festival georganiseerd. We hebben Relaxatwork ingeschakeld om op 3 vestigingen de stoelmassages te verzorgen.

Vanaf het eerste contact had ik hier een erg fijn gevoel bij. Evelyn ontzorgt, is betrokken, denkt mee en is professioneel.
Er wordt gebruik gemaakt van een goed functionerend planningssysteem waar je geen omkijken naar hebt.

Medewerkers die ik heb gesproken over de massage waren ontzettend blij verrast wat je in 20 minuten kunt laten voelen en bereiken.
Als kers op de taart nam Evelyn ook nog ontzettend lekkere Limburgse vlaaien mee.

David Jongen, Voorzitter Bestuursraad Zuyderland

In het kader van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van onze medewerkers bieden we sinds 2019 speciale stoelmassages aan!
Uit permanente monitoring blijkt dat Zuyderlanders de stoelmassages ontzettend waarderen: zij beoordelen deze stoelmassages gemiddeld met een 9,8.

De professionaliteit en persoonlijke aandacht van de stoelmasseurs van Relaxatwork spreekt ons enorm aan. De samenwerking verloopt dan ook heel prettig.
Zelf ervaar ik een stoelmassage als het fijnste momentje van de dag. Bewust even afschakelen tijdens drukke werkdagen en de gespannen spieren laten masseren.

Een echte aanrader!’

Bibi van Berkel, Operationeel Manager

Tijdens de week van de Vitaliteit is Evelyn geweest om mijn team te verrassen met een stoelmassage.
De eerste reacties op het idee waren vooraf wisselend, van vrij sceptisch tot super enthousiast!
Gelukkig wist Evelyn zeer goed om te gaan met de verschillende type personen in ons team, zodat iedereen met een fijn, relaxt, zen-gevoel naar buiten ging.
Een hele fijne ervaring om even 20 minuutjes voor jezelf te hebben en alles los te kunnen laten om zo weer vol positieve energie aan de slag te kunnen.
Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Ine Bosch, Zorgcoach duurzame inzetbaarheid

Bij Cicero staat niet alleen de cliënt centraal, maar ook de medewerker. Met het project ‘Medewerker cruciaal’ zorgen we goed voor onze medewerkers. Een onderdeel hiervan zijn de stoelmassages van Relaxatwork: een welkome break en, ondanks de drukte op de werkvloer, een moment van aandacht voor jezelf.

De stoelmassages zijn van hoog niveau en worden erg gewaardeerd door de medewerkers. Het contact met Relaxatwork is erg prettig en professioneel. Ze ontlasten ons bij de organisatie van de massages en zijn erg flexibel, duidelijk en oplossingsgericht. Kortom, een bedrijf dat doet wat ze zegt!

Lilian G.

Ik verheug me altijd op een stoelmassage van Evelyn en haar team. Het is een welkome afleiding tijdens een drukke werkdag. Je kan even compleet ontspannen en aan je eventuele nek- rug- en/of schouderklachten wordt extra aandacht besteed.
De stoelmasseurs voelen meteen waar een eventuele blokkade zit en die wordt dan aangepakt. Iedere behandeling is aangepast aan wat voor jou op dat moment het meest noodzakelijke is. De ene keer is dat een wat hardere behandeling, de andere keer is dat een wat zachtere behandeling. Precies datgene wat je nodig hebt op dat moment.
Na een jobmassage neemt mijn productiviteit toe.

Miranda Steins, Praktijkopleider Positieve Gezondheid, Parc Imstenrade

Om onze medewerkers extra in het zonnetje te zetten op de Dag van de Verpleging hebben we Evelyn gevraagd om stoelmassages te geven voor onze medewerkers. Medewerkers konden zich van te voren inschrijven om zo hun plaatsje te bemachtigen. De laatste plekken werden de dag zelf ingevuld doordat er telefoonverkeer met de afdelingen plaatsvond.
We hadden twee mooie ruimtes gereed gemaakt waar Evelyn en René konden masseren.

De medewerkers werden gelijk enthousiast... ik kreeg meteen de vraag terug... "Kunnen we dit elke week krijgen?" .. Het werd ervaren als een zeer kundige massage, waar ontspanning en het oplossen van spierspanning de boventoon voerde.
Een goede uitleg, extra huiswerkoefeningen kort en krachtig uitgelegd op een Take a Break-kaart.
Zelfs onze manager was in totale ontspanning :-)
Het was een zeer goede zet om jullie te contacteren in het kader van Positieve Gezondheid, vitaliteit en aandacht voor onze medewerkers.

We hebben genoten Evelyn en René, vele malen dank hiervoor!

Remo Gielkens, teamleider Beheer Services, Obvion N.V.

Ik vind de communicatie van Relaxatwork pro-actief. Er is altijd bereidheid om te bellen of af te stemmen. De afspraken worden altijd goed en snel nagekomen en het is niet voorgekomen dat de afgesproken service niet is geleverd. De masseurs waren altijd op tijd aanwezig en de samenwerking verliep prima.

Ik heb zelf de massages mogen ervaren en vind de massages van hoge kwaliteit.

Ook het reserveringssysteem was een prima tool. Binnen 2 minuten heb je je account aangemaakt en een reservering gedaan. Je krijgt een paar dagen en vlak voor de gemaakte afspraak netjes een reminder. Prima!

Voor de organisaties die iets willen doen aan vitaliteit/ontspanning beveel ik Relaxatwork zeker aan.  De stoelmassages worden goed gewaardeerd door onze medewerkers.

Evelyn is een hele sterke vrouw met veel passie voor haar vakgebied.

André Massop, Gebiedsmanager Noord en Midden- Limburg | William SchrikkerJeugdbescherming & Jeugdreclassering

“Hard op de goede plek”

… lijkt een schrijffout, maar is dat niet! Evelyn en haar collega’s hebben voor een heel aantal jeugdzorgwerkers van de William Schrikker stoelmassage verzorgd. Deze werkers hadden een week lang extra administratief werk en zaten daardoor langdurig achter de PC. De stoelmassage was daarbij een prima ondersteuning.

Voor de een was stoelmassage ‘n vertrouwde ervaring, voor de ander een eerste kennismaking waarbij er verrassing was over de combinatie van zacht en, daar waar nodig, krachtig en hard ... vandaar!

De vraag aan Evelyn van Relaxatwork was tamelijk last-minute (2 dagen vooraf) gesteld, maar in een oogwenk beantwoord ...
Zelfs op twee verschillende locaties. Waarvoor dank!

Thea Hendriks, Consulent P&O Onderwijsgemeenschap Venlo en omstreken

In oktober 2017 heeft Valuascollege te Venlo een Vitaliteitsweek georganiseerd voor alle medewerkers. De schoolleiding heeft het welzijn en gezondheid van medewerkers hoog in het vaandel staan en heeft in die week allerlei workshops en activiteiten georganiseerd die hieraan kunnen bijdragen.

Een van de activiteiten was een stoelmassage van Relaxatwork. Deze is uitstekend bevallen. Een citaat van een medewerker: “Wat een cadeautje; wat een heerlijke onderbreking tijdens een hectische werkdag. Zo'n verwenmoment mag wat mij betreft een vast karakter binnen onze school krijgen.”

De positieve reacties van degenen die geweest waren, zorgden voor zoveel animo bij hun collega’s, dat de planningslijst snel volgeboekt raakte en sommigen zelfs meerdere keren wilden afspreken.

De samenwerking met Relaxatwork heb ik als zeer positief ervaren. Deze stoelmassages zijn zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt Evelyn van Relaxatwork!

Riet Loose, Ergocoach RCG (Proteion)

Vanuit de vakgroep ergocoaches i.s.m. de coördinator Gezondheid Veiligheid en Welzijn, is de medewerkers van zorgcentra De Kreppel en RCG de kans geboden zich op te geven voor een professionele stoelmassage. Er waren in totaal twaalf massages te vergeven.

Masseur Evelyn van Relaxatwork had de kleine vergaderruimte in het RCG omgetoverd tot een massagesalon. Zelfs aan een heerlijk, rustgevend achtergrondmuziekje had ze gedacht. De massagestoel was zacht en comfortabel, waardoor ontspannen weinig moeite kostte. Evelyn heeft heel wat knooppunten los gemasseerd. De geluksvogels hebben ontzettend genoten. Zij vonden de stoelmassage een mooi middel om klachten te voorkómen of te verminderen.  

Kortom, voor herhaling vatbaar!
Met onze dank aan stoelmasseur Evelyn.

Suzanne Roebroeks, senior vendor planner Herbalife

Beste Evelyn, Bedankt voor het organiseren van stoelmassages tijdens de week van de werkstress bij Herbalife.

Je hebt ons veel werk uithanden genomen en zelf hadden we zeker niet zulke professionals in zo'n korte tijd gevonden.

Je snelle en professionele reactietijd op al onze vragen werd door het team heel erg gewaardeerd.

De stoelmassages werden als positief, verassend ontspannend ervaren. Daarnaast bleek je flexibiliteit hoog in het vaandel te hebben staan, toen door het hele slechte weer er behoorlijk wat aanpassingen in het programma gemaakt moesten worden. Dank voor alles.

Claudia Dieteren, Management Assistente Centrale Directie Stichting LVO

Voor de vijf VO scholen van LVO Weert is in het najaar van 2018 een vitaliteitsmaand georganiseerd. De diverse workshops waarvoor de medewerkers zich konden inschrijven en de stoelmassages zijn zeer goed bevallen. Daarbij hebben de medewerkers ook nog vers fruit gekregen. Overigens van zeer goede kwaliteit.

Vanwege de positieve uitwerking wordt nu onderzocht of we de medewerkers met enige regelmaat ‘vitaliteit’ kunnen brengen, in welke vorm dan ook. De samenwerking met Relaxatwork is heel goed bevallen. Zaken die extra aandacht behoeven worden professioneel opgepakt.

Wij waren tevreden over de service, de prettige wijze van communiceren en de dienstverlening.

Ludy van der Spoel, Senior Beleidsadviseur P&O, Stafdienst P&O Zuyderland

Zuyderland heeft uitstekende ervaringen met Relaxatwork bij het organiseren van stoelmassages voor onze medewerkers op de vele (15) locaties van Zuyderland.

De aanpak van Relaxatwork is professioneel, meedenkend en flexibel. Door deze instelling, aanpak én door het goede reserveringssysteem werd het voor ons mogelijk stoelmassages op een voor iedereen gemakkelijke wijze aan te bieden.

En onze medewerkers? Die vinden de stoelmassages ronduit HEERLIJK!

Ze waarderen de professionaliteit, de ontspanning en de persoonlijke benadering, maar ook de goede uitleg en adviezen. Kortom, de stoelmassages van Relaxatwork scoren een 10!

Mylène Spierts, HR-manager Rabobank Centraal Zuid-Limburg

Ter bevordering van de vitaliteit van onze medewerkers, bieden wij de medewerkers stoelmassages aan. In principe is deze stoelmassage preventief bedoeld tegen KANS-klachten, maar het helpt ook zeker bij klachten. Indien een medewerker klachten heeft, zie je dat de klachten minder worden of zelfs verdwijnen door het regelmatig ontvangen van een stoelmassage.

De stoelmassages worden thans al 9 jaar verzorgd door Relaxatwork en dit is naar onze volle tevredenheid: Als afdeling HR hebben we er geen omkijken naar en is er een directe communicatie tussen Relaxatwork en de medewerkers. Middels een onlinereserveringssysteem kunnen we de stoelmassages inplannen. Daarbij hebben we de keuze uit meerdere masseurs en diverse dagen per maand.

Ook worden de stoelmassages ontzettend gewaardeerd door onze medewerkers. Bijna 80 % van de medewerkers maakt er maandelijks gebruik van. Vaak zien zij het als een momentje voor hun zelf om even af te schakelen. Ondanks alle drukte wordt er tijd vrijgemaakt voor een stoelmassage en dát is wat wij als organisatie natuurlijk graag willen zien. Stoelmassages zijn een gezonde break!

Klanten