Waarom stoelmassages?

Waarom stoelmassages?

Werkdruk graphic

Onderzoeksresultaten

Het effect van stoelmassages werd ook wetenschappelijk bewezen door de universiteiten van Miami en Maastricht.

De resultaten in Miami waren verbluffend: er werd overduidelijk bewezen dat stoelmassage de alertheid verhoogt. Wiskundige berekeningen worden sneller en accurater uitgevoerd. Angstgevoelens, depressiescores en jobstress dalen merkbaar. Bovendien blijkt uit deze resultaten duidelijk dat het repetitieve effect van een stoelmassage, de positieve invloed van de stoelmassage verhoogt.

Ook uit onderzoek van de Universiteit van Maastricht blijkt dat het regelmatig ontvangen van stoelmassages, positieve effecten heeft op de fysieke gesteldheid en psychische vermoeidheid.

Functioneert als beloning

Hebben je werknemers een moeilijke periode achter de rug?

Heeft je team net een grote target gehaald?

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid, secretaressedag, dag van de verpleging, eindejaar, de opening of het jubileum van je bedrijf, een prestatie die een extraatje verdient?

Een stoelmassage valt bij alle medewerkers in goede aarde.
Graphic bij stoelmassage fotoStoelmassage wordt rdoor Juul gegeven aan een klant
Werkdruk graphic

Tevreden en gezonde werknemers

Een goed vitaliteitsbeleid houdt je medewerkers en bedrijf gezond.

Relaxatwork is gespecialiseerd in het verzorgen van stoelmassages om werkgeluk te verhogen en verzuim en uitval te verlagen en te voorkomen.

Want tevreden en gezonde werknemers is het grootste goed van uw organisatie.

Het ziekteverzuim en het verloop zullen gegarandeerd dalen!

Fiscaal voordeel

Op grond van de Arbeidsomstandighedenwet 1998 bent u als werkgever verplicht een zo goed mogelijk arbeidsomstandigheden- en ziekteverzuimbeleid uit te voeren. Dit kan op meerdere manieren worden ingevuld. Stoelmassages aanbieden is één van de mogelijkheden waarvan dikwijls gebruik wordt gemaakt.

Tot 1 januari 2022 vielen stoelmassages, onder bepaalde voorwaarden, onder de gerichte vrijstelling arbovoorzieningen. Ná januari 2022 vallen uitsluitend verplichte arbovoorzieningen nog onder die vrijstelling. Denk daarbij aan helmen, werkschoenen….Voorzieningen die niet direct samenhangen met de verplichtingen van de werkgever en niet redelijkerwijs van de werkgever gevergd kunnen worden (niet-verplichte arbovoorzieningen), vallen niet onder de gerichte vrijstelling. De gerichte vrijstelling geldt dus niet voor voorzieningen ter bevordering van de algemene gezondheid van de werknemer.Hieruit volgt dat de stoelmassages, die eerst onder de gerichte vrijstelling vielen, niet meer onder deze vrijstelling vallen, maar zover deze op de werkplek worden aangeboden, onder de nihilwaardering van artikel 3.7 URLB2011  vallen. Dit betekent dat de stoelmassage onder de vrije ruimte van de werkkostenregeling valt.

Werkkostenregeling (WKR) 2023
De vrije ruimte over uw fiscale loon tot en met € 400.000 was in 2020 en 2021 verhoogd van 1,7% naar 3%. Dit biedt u, als u daarvoor de financiële ruimte hebt, de mogelijkheid om uw werknemers in deze moeilijke tijd extra tegemoet te komen, bijvoorbeeld met een bloemetje of een cadeaubon. En dat kan tegelijk sectoren helpen die getroffen zijn door de crisis.
Voor 2022 werd de vrije ruimte wederom vastgesteld op 1,7%. Over het bedrag van de loonsom boven € 400.000 was de vrije ruimte 1,18%.

Deze vrije ruimte WKR is in 2023 weer verhoogd van 1,7% naar 3% over de eerste € 400.000 van de fiscale loonsom en daarboven blijft de vrije ruimte 1,18%. Blijf je binnen de vrije ruimte, dan betaal je geen belasting. Ga je over de vrije ruimte heen, dan betaal je als werkgever 80% belasting over dit deel. Vrije ruimte doorschuiven is niet mogelijk.

> 100

masseurs landelijk beschikbaar

9.6

gemiddeld cijfer van onze klanten

78.948

massages uitgevoerd

Pakketten

Pilot
pakketten

· Looptijd: 4 maanden
· Realtime-tevredenheidsonderzoek
· Inrichten Onlinereserveringssysteem:
  actieprijs € 500 eenmalig
Vraag offerte aan

Stoelmassage
pakketten

· Communicatiemateriaal
· Realtime-tevredenheidsonderzoek
· Inrichten Online-reserveringssysteem
· Flexibele tijdsperiode
Vraag offerte aan
Prijzen zijn per stoelmassage
Exclusief 21% BTW
Inclusief gebruik van uniek online reserveringssysteem

Nog niet zeker?
Vraag een dag stoelmassages aan ter kennismaking!

Denkt u erover om stoelmassage in uw organisatie te introduceren of een evenement of gezondheidsdag te organiseren en u wilt u 1 of meerdere stoelmasseurs inhuren?

Mail ons dan voor een dag of dagdeel stoelmassages ter kennismaking.
Medewerkers zullen nog lang napraten over deze speciale beleving.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.