Over Relaxatwork

Kernwaarden

Kwaliteit

De meeste stoelmasseurs van Relaxatwork hebben naast de stoelmassasgeopleiding nog een therapeutische opleiding gevolgd waardoor we een team hebben met diverse achtergronden: fysio-, shiatsu-, Bowen- en cranio-sacraal therapeuten, verpleegkundigen, sportmasseurs en energetisch therapeuten. Hierin ligt ook onze kracht. Medewerkers kunnen de masseur kiezen die ze nodig hebben of waar ze zich het prettigst bij voelen!

Ontzorgen

Wij ontzorgen je organisatie bij de invoering van stoelmassages. Van een communicatiepakket voor de medewerkers tot en met een professioneel op maat gemaakt reserveringssysteem. De communicatie over de stoelmassages vindt rechtstreeks plaats tussen de medewerkers en Relaxatwork. Ook vragen van hen komen bij ons terecht en worden door ons afgehandeld!
Hierdoor kan de afdeling HR bezig zijn met andere HR-taken.

Verbinden

We willen de verbinding maken in een samenleving waar afstand de norm is geworden. Iedereen heeft aanraking nodig en middels de stoelmassages willen we de verbinding met de medewerker maken. Door vanuit je hart te masseren, zullen mensen (aan)geraakt worden en dat is mooi om te mogen ervaren. Ook de verbinding en saamhorigheid tussen onze stoelmasseurs vinden wij van belang en hebben daarom de Relaxatwork-club, waar onze stoelmasseurs lid van zijn.

Missie

Relaxatwork wil meer positiviteit in de wereld brengen en de duurzame inzetbaarheid van werknemers verbeteren. We willen zo veel mogelijk medewerkers in Nederland vitaler maken en werkgeluk laten ervaren! 
Graphic bij stoelmassage foto
Werkdruk graphic

Visie

Relaxatwork wil een vitaal werkend Nederland met positief ingestelde medewerkers die minder verzuimen, efficiënter werken en lang en duurzaam inzetbaar (willen) blijven voor de organisatie. We willen zoveel mogelijk medewerkers in Nederland voorzien van een gezonde break door het aanbieden van stoelmassages. Daarvoor hebben we (eigen) kwalitatief goed opgeleide stoelmasseurs die het verschil maken. Stoelmasseurs die met zorg en aandacht masseren en ervoor zorgen dat de medewerker met een glimlach de massageruimte verlaat.

Relaxatwork-club

We vinden het belangrijk dat onze masseurs enthousiast zijn en met veel liefde en toewijding de massages geven. Hierbij is het van belang dat zij de visie en het gedachtegoed van Relaxatwork uitdragen. Verbinden is het sleutelwoord binnen onze organisatie. De verbinding die we met medewerkers maken tijdens de massages, willen we ook tussen de masseurs onderling. Deze verbinding en saamhorigheid tussen de masseurs komen tot stand door de Relaxatwork-club waar onze stoelmasseurs lid van zijn.

Graphic bij stoelmassage foto

> 100

masseurs landelijk beschikbaar

9.6

gemiddeld cijfer van onze klanten

84.649

massages uitgevoerd

Ik wil stoelmassages...

...voor de zorg

Lees meer
Evelyn geeft zelf een stoelmassage aan een werknemer van een van haar klanten.

...op het werk

Lees meer

...voor thuiswerkers

Lees meer