Doing Good

Relaxatwork heeft als motto: wat je uitzendt, krijg je veelvuldig terug! Dit doet Relaxatwork door zowel financieel als met manuren bij te dragen aan goede doelen.

Wij zijn mind

Relaxatwork ondersteunt WIJ ZIJN MIND. WIJ ZIJN MIND financiert wetenschappelijk onderzoek en zorgprojecten, met als doel om nieuwe en betere behandelmethoden mogelijk te maken voor mensen met psychische problemen, met name jongeren.

Als u een bedrag kunt missen en als u ook wilt geven met uw hart, kijk dan op de knop hieronder
DONEER
Graphic bij stoelmassage foto
Werkdruk graphic

Parkstad aan zet

Op 9 mei 2017 heeft Relaxatwork deelgenomen aan de maatschappelijke Beursvloer "Parkstad aan Zet" en heeft een aantal diensten gratis beschikbaar gesteld aan maatschappelijke organisaties.

Mantelzorgers

Daarnaast draagt Relaxatwork mantelzorgers een warm hart toe. Zij staan vaak dag en nacht klaar voor een hulpbehoevend persoon. Evelyn: "Het geeft mij veel voldoening iets voor hen te kunnen betekenen en heb daarom MantelzorgerVitaal opgericht".

Middels het organiseren van Mantelzorgdagen, bied ik mantelzorgers een dag waarop zij zélf eens alle aandacht krijgen en hun zorgen even kunnen vergeten!  Deze dag staat in het teken van ont-Zorgen, ont-Moeten en ont-Haasten!

Kijk voor meer informatie hieronder bij MantelzorgerVitaal
lees meer
Graphic bij stoelmassage foto